Opskrift på kyllingesalat

Kyllingesalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    540 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    52 %

4

Kyllingsalat

  • 100 g små, grønne linser (puy)
  • 1 glas, afdryppede, grillede artiskokker
  • 25 g soltørrede tomater i strimler
  • en god håndfuld snittet radicchiosalat
  • en god håndfuld feldsalat
  • 250 g grillet kyllingebryst i lidt tykke stykker
  • salt, friskkværnet peber.
  • Urterørt ricotta:
  • 2 dl ricotta
  • 3-4 spsk hakket dild, kørvel, persille, purløg evt. estragon
  • evt. knust hvidløg.
  • 300 g ciabatta-brød.

Sådan gør du

  1. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem. Bland linserne med alle øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
  2. Rør og smag ricottaen til med urter, salt og peber, evt. lidt knust hvidløg og læg en klat oveni salaten, der serveres med brød.