Kyllingestykker med kokos-lime-crisp serveret med rå mangosauce
4
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- 1 ½ finthakket chili
- 1 dåse kokosmælk
- havsalt
- peber
- saft og skal af 2 økologiske limefrugter
- 1 spsk gurkemeje
- 1 bundt koriander
- 1 dl kokosflager.
- Rå Mangosauce med chili:
- 2 mangoer – skrællet og skåret ud
- saft og skal af 1 økologisk lime
- ½ finthakket chili
- 2 tsk sød chilisauce
- 1 tsk havsalt.
Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i 3x3 store stykker.
- Lav en marinade af chili, kokosmælk, limesaft, halvdelen af den revne limeskal, salt, peber og halvdelen af gurkemejen. Læg kyllingen i marinaden så længe som muligt – gerne natten over.
- Tag kyllingen op. Hak koriander fint sammen med kokosflager, resten af limeskalen og resten af gurkemejen.
- Vend kyllingestykkerne i kokosblandingen, og kom dem i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 min.
- Rå Mangosauce med chili:
- Skær mangoen ud og kom den i en blender med de resterende ingredienser. Blend til du har den fineste gule creme. Server mangosaucen til kyllingen.