Opskrift på kyllingestykker med kokos-lime-crisp serveret med rå mangosauce

Kyllingestykker med kokos-lime-crisp serveret med rå mangosauce

4

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • 1 ½ finthakket chili
  • 1 dåse kokosmælk
  • havsalt
  • peber
  • saft og skal af 2 økologiske limefrugter
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 bundt koriander
  • 1 dl kokosflager.
  • Rå Mangosauce med chili:
  • 2 mangoer – skrællet og skåret ud
  • saft og skal af 1 økologisk lime
  • ½ finthakket chili
  • 2 tsk sød chilisauce
  • 1 tsk havsalt.

Sådan gør du

  1. Skær kyllingefileterne i 3x3 store stykker.
  2. Lav en marinade af chili, kokosmælk, limesaft, halvdelen af den revne limeskal, salt, peber og halvdelen af gurkemejen. Læg kyllingen i marinaden så længe som muligt – gerne natten over.
  3. Tag kyllingen op. Hak koriander fint sammen med kokosflager, resten af limeskalen og resten af gurkemejen.
  4. Vend kyllingestykkerne i kokosblandingen, og kom dem i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 min.
  5. Rå Mangosauce med chili:
  6. Skær mangoen ud og kom den i en blender med de resterende ingredienser. Blend til du har den fineste gule creme. Server mangosaucen til kyllingen.