Kyllingetærte med skvalderkål
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Koge/stege/bagetid:
- 1 time
- Fryse-egnet
- (1 tærte til ca. 8 personer)
- 1 forbagt tærtebund (uden sukker)
- 250 g frisk skvalderkål (eller spinat)
- 1 løg (finthakket)
- 15 g smør (eller olie)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 300 g kyllingeinderfilet (strimler)
- ¼ l piskefløde
- 3 æg
- 1 spsk dijonsennep
- 75 g ost (revet)
- Pluk skvalderkål eller spinat fri for grove stilke, og skyl bladene grundigt i koldt vand.
- Blancher dem i kogende, letsaltet vand 1 min. og hæld dem i et dørslag.
- Steg løgene bløde og blanke på en pande med smør eller olie og tilsæt hvidløg.
- Steg under omrøring i 1 minut og tilsæt kyllingestrimlerne.
- Steg i 3-5 min. under omrøring og tilsæt skvalderkål/spinat og fløde.
- Giv det et opkog og hæld det over i en skål.
- Pisk æggene sammen med sennep og ost og rør fyldet i lidt ad gangen.
- Hæld det i den forbagte tærtebund og bag tærten ved 180 grader i ca. 50 min.