-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Kyllingsalat med fennikel og oliven
Næringsindhold
- Energi pr. person:347 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:34 %
- Kulhydrat:46 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400 g kyllingefilet
- 2 fed knust hvidløg
- salt, peber.
- 75 g sorte og grønne oliven
- 1 spsk appelsinsaft
- 1 spsk citronsaft
- 1 knsp revet citron og appelsinskal.
- 2 fennikelknolde
- 1 frissesalat
- 1 bdt mynte
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Vend fileterne i knust hvidløg, krydr med salt og peber og læg dem i en bradepande.
- Steg fileterne i ovnen ved 200 grader i 15 min., kom oliven, appelsinsaft, citronsaft og revet skal henover, ryst bradepanden og sæt det til afkøling.
- Snit fennikelknoldene fint og bland med plukket frissesalat og mynteblade.
- Skær de lune kyllingefileter i mindre stykker og bland med salat.
- Kom oliven og citrusmarinade hen over og servér med brød.