Opskrift på kyllingesalat med fennikel og oliven

Kyllingsalat med fennikel og oliven

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    347 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 2 fed knust hvidløg
  • salt, peber.
  • 75 g sorte og grønne oliven
  • 1 spsk appelsinsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 knsp revet citron og appelsinskal.
  • 2 fennikelknolde
  • 1 frissesalat
  • 1 bdt mynte
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Vend fileterne i knust hvidløg, krydr med salt og peber og læg dem i en bradepande.
  2. Steg fileterne i ovnen ved 200 grader i 15 min., kom oliven, appelsinsaft, citronsaft og revet skal henover, ryst bradepanden og sæt det til afkøling.
  3. Snit fennikelknoldene fint og bland med plukket frissesalat og mynteblade.
  4. Skær de lune kyllingefileter i mindre stykker og bland med salat.
  5. Kom oliven og citrusmarinade hen over og servér med brød.

TIP

Du kan også lave salaten med en rest stegt kylling, som så bare vendes i en marinade af knust hvidløg, appelsinsaft, citronsaft og revet skal fra citrusfrugterne