Kyllingsalat med fennikel og oliven
Næringsindhold
- Energi pr. person:347 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:34 %
- Kulhydrat:46 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400 g kyllingefilet
- 2 fed knust hvidløg
- salt, peber.
- 75 g sorte og grønne oliven
- 1 spsk appelsinsaft
- 1 spsk citronsaft
- 1 knsp revet citron og appelsinskal.
- 2 fennikelknolde
- 1 frissesalat
- 1 bdt mynte
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Vend fileterne i knust hvidløg, krydr med salt og peber og læg dem i en bradepande.
- Steg fileterne i ovnen ved 200 grader i 15 min., kom oliven, appelsinsaft, citronsaft og revet skal henover, ryst bradepanden og sæt det til afkøling.
- Snit fennikelknoldene fint og bland med plukket frissesalat og mynteblade.
- Skær de lune kyllingefileter i mindre stykker og bland med salat.
- Kom oliven og citrusmarinade hen over og servér med brød.