Hjemmebagt brød

Lækker ostebrød med bacon

Lækkert madbrød med bacon, ost og krydderurter. Det er genialt at bryde af enten som en appetitvækker eller som tilbehør til en middag.

Ostebrød med bacon

Tid: ca. 15 min. plus bagetid

(1 stort brød)

100 g bacon i små tern

150 g flødeost

100 g revet mozzarella

1 fed hvidløg

1 tsk. chiliflager

salt og peber

1 stort tykt flutes eller andet brød

1 håndfuld persille eller anden krydderurt

1. Steg bacon sprød på en tør pande, og læg det til afdrypning på et stykke fedtsugede papir.

2. Rør flødeost med bacon, mozzarella, presset hvidløg og chiliflager, og smag til med salt og peber.

3. Skær 2 cm brede riller i brødet både på tværs og på langs, så du får tern i hele overfladen. Skær endelig ikke helt igennem, men ned mod bunden.

4. Fordel fyld mellem brødrillerne.

Lækker ostebrød med bacon

5. Pak brødet ind i stanniol, og bag ved 200 grader i ca. 15 min. Pak brødet ud, og bag det i yderligere ca. 10 min., til det er gyldent. Drys med hakket persille.

► SE OGSÅ: Sommerbrød med grønt

► SE OGSÅ: Bag et brydebrød med rug

► SE OGSÅ: Lækkert landbrød med ølandshvede