-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lækker risalamande
Vi koger risengrøden dagen før, så vi er sikre på, at den er helt afkølet, inden vi laver risalamande. Det giver mindre stress og god tid til at nyde dagen.
Lækker risalamande
Tid: ca. 30 min. plus kogetid (6-8 pers.)
200 g grødris
1 liter sødmælk
½ liter piskefløde
korn af 2 vaniljestænger
100 g smuttede mandler
eventuelt lidt sukker
Tilbehør:
Syltede kirsebær, kirsebærsauce
eller italienske amarena kirsebær
1. Skyl risene, og afdryp godt. Bring ris og mælk i kog i en gryde under omrøring. Kog risene ved svag varme i ca. 45 min. til en fast grød. Rør i grøden undervejs, så den ikke brænder på.
3. Pisk fløden til skum. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Tag 1 eller flere mandler fra, og hak resten af mandlerne groft.
4. Findel forsigtigt risengrøden med en gaffel, og vend med flødeskum, vaniljekorn og mandler.
5. Smag eventuelt risalamanden til med sukker. Vend forsigtigt den/de hele mandler i, og server med syltede kirsebær, kirsebærsauce eller amarena kirsebær.