-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Lækre lynsnegle
Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet. En sikker succes.
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 18 min.
- Ikke fryse-egnede
- 1 rulle færdig croissantdej (240 g)
- Fyld:
- 1 gulerod (revet)
- 50 g blødt smør
- 50 g farin
- 2 tsk stødt kanel
- 1 tsk mel
- Glasur:
- 75 g flormelis
- 1 spsk kogende vand
- 1 spsk kogende vand
- Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud uden at skille den ad i de stiplede linjer.
- Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen.
- Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
- Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.