Opskrift på laks i estragoncreme

Laks i estragoncreme

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    722 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    52 %

4

Ingredienser

  • 400 g båndpasta
  • 1/4 liter madlavningsfløde 18%
  • 1 lille bdt fransk estragon
  • 300 g ærter
  • 300 g sugar snap peas
  • 1 stor pose baby spinat
  • salt, peber
  • 300 g varmrøget laks.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente som anvist på pakken.
  2. Bring fløde og hakket estragon i kog. Tilsæt ærter samt sugar snap peas halveret på langs og kog 3 min. på svag varme.
  3. Kom spinaten ved, kog op og smag til med salt og peber.
  4. Bland med pasta samt laks brækket i mindre stykker og servér straks.