Lakserulle med hjemmelavet tyndbrød

Lakserulle med hjemmelavet tyndbrød

Tyndbrødet kan gemmes i en kagedåse. Brug 30 g ad gangen som brød til morgenmad eller frokost.

Ingredienser

  • 80 g røget, norsk laks i skiver
  • Dressing:
  • 50 g DDV yoghurt
  • 4 spsk blandede krydderurter; f.eks.dild, purløg og estragon
  • salt & peber
  • Tyndbrød:
  • 1 dl lunken vand
  • ½ pakke gær
  • 1 tsk salt
  • 15 g olie
  • 100 g grahamsmel
  • 1 tsk olie til pensling
  • salat eller råkost

  1. Bland yoghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
  2. Fordel dressingen ovenpå lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
  3. Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie.
  4. Rør melet i til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1tsk olie og rul dejen ud herimellem.
  5. Fjern det øverste stykke papir og bag i brødet i en 200° varm ovn i ca 10 minutter, tildet er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
  6. Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.