Lakserulle med hjemmelavet tyndbrød
Tyndbrødet kan gemmes i en kagedåse. Brug 30 g ad gangen som brød til morgenmad eller frokost.
Ingredienser
- 80 g røget, norsk laks i skiver
- Dressing:
- 50 g DDV yoghurt
- 4 spsk blandede krydderurter; f.eks.dild, purløg og estragon
- salt & peber
- Tyndbrød:
- 1 dl lunken vand
- ½ pakke gær
- 1 tsk salt
- 15 g olie
- 100 g grahamsmel
- 1 tsk olie til pensling
- salat eller råkost
- Bland yoghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
- Fordel dressingen ovenpå lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
- Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie.
- Rør melet i til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1tsk olie og rul dejen ud herimellem.
- Fjern det øverste stykke papir og bag i brødet i en 200° varm ovn i ca 10 minutter, tildet er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
- Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.