Laksesnegle

Laksesnegle

6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 3 butterdejsplader (frosne)
  • Fyld:
  • 100 g laks (røget)
  • 2 spsk peberrod (fintrevet)
  • 1 dl ost (fintrevet)
  • 1 dl ricotta (eller hytteost)
  • 2 spsk dild (fintklippet)
  • 1 æg (str. mellem)
  • salt og peber
  • æggehvide til pensling samt sesam

  1. Optø butterdejspladerne. Læg dem i forlængelse af hinanden på den brede del, så kanterne ligger lidt over hinanden. Pensl med vand.
  2. Blend det øvrige sammen til fyld og smag til med salt og peber.
  3. Fordél fyldet på butterdejen og rul sammen til en roulade. Pensl med æggehvide og drys med sesam.
  4. Skær ½ cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bagepladen.
  5. Bag ved 225 grader i 20 min.