Laksesnegle
6 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- 3 butterdejsplader (frosne)
- Fyld:
- 100 g laks (røget)
- 2 spsk peberrod (fintrevet)
- 1 dl ost (fintrevet)
- 1 dl ricotta (eller hytteost)
- 2 spsk dild (fintklippet)
- 1 æg (str. mellem)
- salt og peber
- æggehvide til pensling samt sesam
- Optø butterdejspladerne. Læg dem i forlængelse af hinanden på den brede del, så kanterne ligger lidt over hinanden. Pensl med vand.
- Blend det øvrige sammen til fyld og smag til med salt og peber.
- Fordél fyldet på butterdejen og rul sammen til en roulade. Pensl med æggehvide og drys med sesam.
- Skær ½ cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bagepladen.
- Bag ved 225 grader i 20 min.