-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Laksetatar
En delikat frokost- eller aftenret.
Ingredienser
- 60 g frisk, rå laks
- 25 g røget laks
- 1 spsk klippet purløg
- 1 spsk klippet dild
- 1 spsk klippet estragon
- 1 spsk friskrevet peberrod
- citronsaft
- lidt salatblade
- 25 g DDV yoghurt 7 procent
- dild
Sådan gør du:
- Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form, og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.
- Kalorier 175 kcal
- Protein 19 g (44 procent)
- Kulhydrat 1 g (3 procent)
- Fedt 10 g (53 procent)
- Kostfibre 0,5 g
- Vil du gerne tabe dig? Så tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her