Laksetatar

En delikat frokost- eller aftenret.

Ingredienser

  • 60 g frisk, rå laks
  • 25 g røget laks
  • 1 spsk klippet purløg
  • 1 spsk klippet dild
  • 1 spsk klippet estragon
  • 1 spsk friskrevet peberrod
  • citronsaft
  • lidt salatblade
  • 25 g DDV yoghurt 7 procent
  • dild

Sådan gør du:

  1. Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form, og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.
  2. Kalorier 175 kcal
  3. Protein 19 g (44 procent)
  4. Kulhydrat 1 g (3 procent)
  5. Fedt 10 g (53 procent)
  6. Kostfibre 0,5 g
  7. Vil du gerne tabe dig? Så tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her

Tip:

Spis 30 g brød til.