Laksetatar
En delikat frokost- eller aftenret.
Ingredienser
- 60 g frisk, rå laks
- 25 g røget laks
- 1 spsk klippet purløg
- 1 spsk klippet dild
- 1 spsk klippet estragon
- 1 spsk friskrevet peberrod
- citronsaft
- lidt salatblade
- 25 g DDV yoghurt 7 procent
- dild
Sådan gør du:
- Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form, og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.
- Kalorier 175 kcal
- Protein 19 g (44 procent)
- Kulhydrat 1 g (3 procent)
- Fedt 10 g (53 procent)
- Kostfibre 0,5 g
- Vil du gerne tabe dig? Så tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her