-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Lammebov stegt med rucola og citron
4
Total:1 time 20 minutter
Ingredienser
- 1 udbenet lammebov ca.1,5 kg
- salt og peber
- 1 god håndfuld persille
- 1 god håndfuld rucola
- et par kviste rosmarin
- 3-4 fed hakket hvidløg
- ½-1 ubehandlet citron, hakket og tyndtskåret
- grøntbouillon.
Sådan laver du lammebov
- Bred kødet ud, drys salt og peber på og fordel persille, rucola, rosmarin samt hvidløg og citronskal på kødet. Rul det sammen, og snør det med bomuldssnor, eller hold det sammen med kødnåle.
- Læg kødet i en bradepande, og sæt det i ovnen ved 225 grader i 10 min.
- Dæmp varmen til 175 grader, hæld lidt bouillon ved, og lad kødet stege videre 45-50 min.
- Tip:
- Skulle der blive lammekød til overs, så lav en luksus-sandwich med tynde skiver lammekød og rucola.