-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Lammekoteletter med salat af lilla gulerødder, hvide bønner, feta og persille
Den fyldige og farverige salat står godt til det møre lammekød
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 lammekoteletter
- Smør til stegning
- Salt og peber
- 400 g hvide bønner, tørrede eller på dåse
- 800 g lilla gulerødder (eller almindelige gulerødder)
- Dressing
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- Saft og skal af ½ citron
- Pynt: 100 g feta
Sådan gør du:
- Start med at lægge bønner i blød natten over, hvis du bruger de tørrede af slagsen. Kog dem i vand med salt ca. 20 min. og kassér kogevandet. Gnid lammekoteletterne med salt og peber og steg dem på en pande i lidt smør, ca. 5 min. på hver side. Lad dem hvile. Skær gulerødderne i skiver på ½ cm. Kog skiverne i vand med salt i ca. 4 min. og dryp dem godt af. Vend gulerødder med bønnerne og rør derefter dressingen i.
- Dressing
- Riv hvidløgsfeddet og hak persillen groft. Bland med de øvrige ingredienser. Kom de let afkølede gulerødder op på et fad og smuldr feta ud over.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/