Rå torsk med grillet citron, brøndkarse og wasabimayo
En supernem måde at servere frisk fisk på, der er i sæson lige nu. Den stærke mayo og den let pebrede brøndkarse klæder torskens fine, milde smag.
Se opskriften her.
Saltbagt selleri med rygeostcreme og ørredrogn
Selleri er en billig grøntsag, men en himmerigsmundfuld, når du saltbager den.
Se opskriften her.
Langtidsstegt svineskank med stegte rosenkål og råsyltede rødbeder
Meget, meget lækkert kød, som smelter på tungen efter en langsommelig tur i ovnen ved svag varme. Med sæsonens grønt til vælter det ikke madbudgettet.
Se opskriften her.
Lun brie med honningstegte pærer og frisk rosmarin
En enkel men meget lækker osteservering. Pærernes sødme og den aromatiske rosmarin er som skabt til briens salte smag.
Se opskriften her.
Marokkansk citruskage med yoghurtcreme
En vidunderlig saftig og smagfuld kage, som udnytter vintermånedernes citrusfrugters smag på bedst mulige vis.
Se opskriften her.
SE FLERE opskrifter her.