Lav selv grillmarinader

Lav selv grillmarinader

Skal I også grille til sankthans og hele resten af sommeren?Så se her, hvordan du laver dine egne grillmarinader,de sætter prikken over bøffen.

Ingredienser

  • Grundmarinade:
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 tsk. salt
  • peber

  1. Rør ingredienserne til marinaden sammen.
  2. Med rød chili:Passer godt til okse, kalv og svinekød.1 portion grundmarinade, 1 renset, rød chili i små tern.Pisk chilien i grundmarinaden. Lad gerne marinaden trækkeen times tid.
  3. Med kapers, purløg og citron:Passer godt til fisk og kylling.1 portion grundmarinade, 2 spsk. finthakkede kapers, 2 spsk. fintklippet purløg, 1 strimmel usprøjtet citronskal. Pisk kapers og purløg i grundmarinaden. Læg citronskallen i. Lad gerne marinaden trække en times tid.
  4. Med smag af Indien:Passer godt til kylling, lam og svinekød.1 portion grundmarinade, 1 spsk. karry, 1 tsk. stødt spidskommen, 1 spsk. fintrevet ingefær. Pisk grundmarinaden sammen med karry, spidskommen og ingefær. Lad gerne marinaden trække en times tid.