-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Prøv Louise Bruuns lækre nøddebar
Når du spiser sukker, begynder din krop at producere insulin. Det stopper fedtforbrændingen, og derfor lagrer fedtet sig i stedet på kroppen. Det kan tage op til en uge, før kroppen begynder at vænne sig til en kost uden sukker, så find på andre ting at lave, når lækkersulten dukker op. Gå en tur, ryd op, læs en bog, eller lav et dejligt bad med æteriske olier. Hvis du skal have noget guf, så lav sunde kokoskugler eller en nøddebar med sunde fedtstoffer.
Ingredienser
- 1 håndfuld mandler, hakkede
- 1 håndfuld valnødder, hakkede
- 1 håndfuld solsikkekerner
- 3 spsk sesamfrø
- 3 spsk græskarkerner
- 1 spsk kokosolie
- 3 spsk rismaltsirup (fås i helsekostforretninger)
Sådan gør du
- Blend alle frø og kerner, til de er hakket fint, men ikke er blevet til mel, og hæld det i et stort, ildfast fad beklædt med bagepapir. Varm olie og sirup op i en gryde ved lavt blus, til det hele er flydende. Hæld fedtstoffet over nøddeblandingen, og bland godt. Pres det godt ned i fadet, gerne med våde hænder, så det ikke klistrer på fingrene. Sæt nøddeblandingen i køleskabet i en time, og skær den ud i passende bidder. Nøddebarerne kan fryses – så spiser du ikke det hele på en gang.
- Prøv også Louise Bruuns hørførgrød