-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Louise Bruuns porre-kikærtesuppe
Kikærter er en fin vegetarisk proteinkilde og indeholder mange kostfibre, som er gode for fordøjelsen.
Ingredienser
- 150 g kikærter, opblødt natten over og kogt i en time (eller direkte fra dåse)
- smør til gryden
- 3 porrer, skåret i skiver
- 3 fed hvidløg, hakket
- 2 løg, hakket
- 2 spsk grøntsagsbouillon
- 1 liter vand
- Himalaya-salt eller havsalt og peber
- 5 spsk. olivenolie
- revet parmesan og hakket persille til toppen.
Sådan gør du:
- Steg porrer, hvidløg og løg gennemsigtige i smør ved middel varme. Tilsæt kikærter og bouillon. Lad suppen simre ca. 20 minutter, og krydr med salt og peber. Blend suppen, og tilsæt mere vand, hvis den er for tyk. Server den rygende varm med olivenolie dryppet over og revet parmesan. Drys med persille.
- Prøv også Louise Bruuns nøddebar
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/
- Tilmeld dig vores nyhedbrev her