Louisianna

Louisianna style lunch

Majskolbe med cajunsalat. Dessert: Kokos- og ananas-smoothie.

Ingredienser

  • 1 majskolbe
  • Koges i letsaltet vand eller bages med blade i ovnen. Krydr med salt og peber.
  • Cajunsalat
  • 1 dl kogte røde ris
  • 6 tigerrejer
  • 2 spsk brune bønner (dem fra dåse kan bruges)
  • 1 håndfuld blandet salat
  • Friskskåret chili efter behag
  • Rejemarinade
  • 1 tsk brun farin
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 spsk ketchup
  • Saft af ½ lime
  • 2 spsk olivenolie
  • Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • Saft af 1 lime
  • Salt og peber
  • Kokos- og ananas-smoothie:
  • ¼ frisk ananas
  • 1 dl kokosmælk (light)
  • Saft fra 1 lime

Sådan gør du:

  1. Rens rejerne, bland marinaden og kom rejerne i. Kom dem derefter på en pande og steg dem sprøde. Bland salat, ris og bønner i en beholder, kom rejerne ved sammen med frisk chili. Hæld dressing over, eller kom den i en beholder og hæld over ved frokosttid.
  2. Kokos- og ananas-smoothie:
  3. Blend ingredienserne. Tilsæt lidt vand, hvis den er meget tyk. Hæld på flaske og afkøl.