Louisianna style lunch
Majskolbe med cajunsalat. Dessert: Kokos- og ananas-smoothie.
Ingredienser
- 1 majskolbe
- Koges i letsaltet vand eller bages med blade i ovnen. Krydr med salt og peber.
- Cajunsalat
- 1 dl kogte røde ris
- 6 tigerrejer
- 2 spsk brune bønner (dem fra dåse kan bruges)
- 1 håndfuld blandet salat
- Friskskåret chili efter behag
- Rejemarinade
- 1 tsk brun farin
- 1 tsk chilipulver
- 2 spsk ketchup
- Saft af ½ lime
- 2 spsk olivenolie
- Dressing
- 1 spsk olivenolie
- Saft af 1 lime
- Salt og peber
- Kokos- og ananas-smoothie:
- ¼ frisk ananas
- 1 dl kokosmælk (light)
- Saft fra 1 lime
Sådan gør du:
- Rens rejerne, bland marinaden og kom rejerne i. Kom dem derefter på en pande og steg dem sprøde. Bland salat, ris og bønner i en beholder, kom rejerne ved sammen med frisk chili. Hæld dressing over, eller kom den i en beholder og hæld over ved frokosttid.
- Kokos- og ananas-smoothie:
- Blend ingredienserne. Tilsæt lidt vand, hvis den er meget tyk. Hæld på flaske og afkøl.