Løvbøffer med strimlegrønt

Løvbøffer med strimlegrønt

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Stegetid:
  • 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 450-500 g mørt oksekød (i løvtynde skiver, f.eks. Venøbøf)
  • 1 stor kvist frisk timian
  • 1 laurbærblad
  • salt og peber
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk olie
  • 2 porrer (i tynde skiver)
  • 1 rød peberfrugt (i tynde ringe)
  • 2-3 tomater (i skiver)

  1. Rib timian for blade og hak den fint. Bland den med smuldret laurbærblad.
  2. Drys det på de supertynde kødskiver og drys salt og peber på.
  3. Brun kødet på begge sider i smør og olie på panden.
  4. Steg dem yderligere 1 minut på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
  5. Rist derefter porreskiver, peberfrugt og tomat.
  6. Fordel denne blanding over eller ved siden af kødskiverne.
  7. Server straks med brød, løse ris eller pasta.