-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Lufthavnen opruster med ny fransk bistro
Københavns Lufthavn fortsætter med at opruste gastronomisk. Før sommeren åbnede steak-brandet MASH, og den 18. december føjer lufthavnen så endnu et kendt restaurant-brand til udvalget af store spiseoplevelser før og efter flyrejsen.
Lufthavnens nye franske restaurantperle, Le Sommelier Bar & Bistro vil tilbyde passagererne fransk bistromad i et loungeområde og en 36 meter lang bar. Det er food and beverage-virksomheden SSP, som står for driften af den nye bistro, der får den kendte franske stjernekok Francis Cardenau i køkkenet, når bistroen åbner 18. december. Det skriver Københavns Lufthavn i en pressemeddelelse.
Den nye restaurant bliver en mere enkel version af 'storebroderen', gourmetrestauranten Le Sommelier på Bredgade i København – en bistroudgave, der passer til placeringen i Nordeuropas travleste lufthavn.
- Det bliver lette franske retter baseret på de absolut bedste råvarer, bl.a. en charcuteri tallerken, hvor vi har udvalgt de bedste pølser fra Frankrig, Spanien og Italien. Vi præsenterer også skalddyr og østers og har et specielt rotisserie, så vi kan grille kylling og andre lækkerier. Derudover gør vi det familievenligt med et særligt menukort for børn, siger Jesper Boelskifte, CEO hos Copenhagen Concepts, der står bag Le Sommelier Bar & Bistro.
Hos Københavns Lufthavn ser man frem til at kunne tilbyde endnu en restautrantoplevelse:
- Gastronomien er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og vi arbejder hele tiden med at skabe det rigtige mix af internationale brands og de såkaldte local heros, der kan give de rejsende en smagsprøve på, hvad København kan byde på, siger Københavns Lufthavns salg- og markedsdirektør Carsten Nørland.
- Lufthavnen er kendt for sin høje standard og kvalitet, og det er et fantastisk udstillingsvindue mod resten af verden. Vi er glade for at kunne præsentere Le Sommelier Bar & Bistro i et internationalt miljø. Efter de første succesfulde måneder med MASH i lufthavnen er jeg sikker på, at Le Sommelier Bar & Bistro også bliver populær blandt de rejsende, siger Jesper Boelskifte fra Copenhagen Concepts.
Le Sommelier Bar & Bistro er placeret i lufthavnens Terminal 2 airside ved Finger B efter sikkerhedstjekket.