Lun appelsinomelet med chokolade

Lun appelsinomelet med chokolade

Let og luftig dessert med friske appelsiner.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 5-6 æg (delt i blommer og hvider)
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 2 spsk sukker
  • 2-3 tsk appelsinskal (usprøjtet, fintrevet)
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk smør
  • Top: 5 appelsiner (skrællede, skiver)
  • Drys: 75 g mørk chokolade (hakket)

  1. Pisk æggeblommernemed kartoffelmel, suksukker,appelsinskal ogfløde. Pisk æggehvidernestive og vend demforsigtigt i æggeblommerne.
  2. Smelt smør påen slip let-pande. Hældæggemassen på. Læglåg på og dæmp til svagvarme. Steg omeletteni 8-10 min., til den ernæsten stivnet.
  3. Læg appelsinskiverpå og drysmed chokolade. Nydden frisklavet.