Opskrift på lun salat med perlespelt

Lun salat med perlespelt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 3 dl perlespelt (evt. økologisk fra Skærtofte Mølle)
  • ½ liter grøntbouillon
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk reven skal af usprøjtet citron samt saft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bdt dild
  • 1 fintsnittet porre
  • 3 peberfrugter, evt. forskellige farver
  • 350 g kyllingeinderfilet
  • salt, friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie
  • 200 g brød.

Sådan gør du

  1. Kog spelten i grøntbouillonen, afdryp den evt. før den røres og smages til med de øvrige ingredienser.
  2. Mens spelten koger, grilles peberfrugterne under grillen i ovnen til de er mørke og blistrede. Lad dem afkøle, flå skindet af og skær dem i passende stykker.
  3. Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og rist det på panden 3-4 minutter på hver side.
  4. Bland kødet i salaten med peberfrugten, og servér salaten med brød.