Lune frugtspyd med is

Lune frugtspyd med is

Brug eftervarmen på grillen til at tilberede en skøn dessert - grillet frugt på spyd med iskold is til er en super lækker og nem måde, at afslutte en god grillmiddag med.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min. (+tid til at tænde grillen)
  • Stegetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 250 g jordbær
  • ½ frisk ananas (ca. 250 g)
  • 8 grillspyd af træ
  • 2-3 spsk flydende honning
  • olie til grillen
  • Tilbehør: vaniljeis

  1. Sæt evt. træspyddene i vand. Skyl jordbær og skær store bær i halve. Skræl ananassen og skær den i stykker på samme størrelse som jordbærrene. Fordél stykkerne på spyddene. Pensl grillen med olie.
  2. Grill spyddene på alle sider på eftervarmen fra grillen efter stegningaf hovedretten. Rør isen blød – evt. påen foodprocessor. Servérgrillspyddene lune med honning og rørt is.