kød

Lynstegt oksekød i grønt selskab

Et hit med hoisinmarineret oksekød og masser af grønt grønt!

4

Ingredienser

  • 600 g oksekød i wokstrimler
  • 1 dl hoisin sauce
  • 1/2 tsk knust chili (sambal oelek)
  • 1 tsk knust ingefær
  • 3 dl ris
  • 300 g sugar snap peas
  • 500 g pak choi, gerne de helt små
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 spsk olie
  • salt, peber
  • frisk koriander.

Sådan gør du:

  1. Vend kødet i en marinade af hoisinsauce, chili og ingefær og lad det trække mindst 30 minutter.
  2. Kog risene som anvist på pakken. Halvér sugar snap peas og pak choi på langs og snit forårsløgene. Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.
  3. Lynsteg kødet i olie 2 minutter, tag det af panden og stil til side. Lynsteg ærter og pak choi 2-3 minutter, hæld forårsløgene ved og lynsteg yderligere 1 minut, inden kødet og marinaden blandes ved. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Drys med koriander og servér med ris.
  4. Energi pr. person: 531 kcal, fedt 16%, protein 33%, kulhydrat 51%