Lynstegt oksekød i grønt selskab
Et hit med hoisinmarineret oksekød og masser af grønt grønt!
4
Ingredienser
- 600 g oksekød i wokstrimler
- 1 dl hoisin sauce
- 1/2 tsk knust chili (sambal oelek)
- 1 tsk knust ingefær
- 3 dl ris
- 300 g sugar snap peas
- 500 g pak choi, gerne de helt små
- 1 bdt. forårsløg
- 1 spsk olie
- salt, peber
- frisk koriander.
Sådan gør du:
- Vend kødet i en marinade af hoisinsauce, chili og ingefær og lad det trække mindst 30 minutter.
- Kog risene som anvist på pakken. Halvér sugar snap peas og pak choi på langs og snit forårsløgene. Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.
- Lynsteg kødet i olie 2 minutter, tag det af panden og stil til side. Lynsteg ærter og pak choi 2-3 minutter, hæld forårsløgene ved og lynsteg yderligere 1 minut, inden kødet og marinaden blandes ved. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Drys med koriander og servér med ris.
- Energi pr. person: 531 kcal, fedt 16%, protein 33%, kulhydrat 51%