Lynstegt oksekød med porrer og blommer

Lynstegt oksekød med porrer og blommer

4 pers.

Ingredienser

  • 400 g oksekød i brede strimler skåret af f.eks. oksetykstegs bøffer
  • 2 spsk. olie
  • 2 porrer
  • 3 spsk. østerssauce eller sojasauce
  • 1 dl vand
  • 6 blommer
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • ægnudler eller ris

  1. Varm en wok eller stegegryde op med 1spsk. olie. Brun kødet. Tag det op.
  2. Tør wokken af, og kom 1 spsk. olie i.
  3. Rens porrerne, skær dem i strimler, og stegdem 2 min. Kom kødet tilbage i wokken. Komøsterssauce og vand i, og kog det sammen etpar min. Skær blommerne i både, og varm demmed 1 min. Server retten med ægnudler ellerris.