-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mad over bål
Her på BoligLiv ELSKER vi tanken om mad over bål. På mange måder er det nemlig bare lidt mere autentisk og rustikt. Nu er der endelig kommet en ny bog, der gør op med hr.-og-fru-Danmark-Weber-grill-bøffer. Find den her, og få opskriften på en helt fantastisk chorizogryde.
Chorizogryde
(4 pers.)
500 g skinketern
100 g chorizopølse i tern
1 hakket løg
olie
1 spsk. paprika, gerne røget
2-3 kviste timian
2 dl rioja eller anden kraftig rødvin
Annonce
1 dåse hakkede tomater
salt og peber
Tilbehør: bagte kartofler eller brød
1. Brun skinketern, pølse og løg i olie i en gryde over bålet.
2. K rydr med paprika og timian, og brun videre et par minutter. Tilsæt rødvin og hakkede tomater, og lad det simre under låg i 20-30 min.
3. Smag til med salt og peber, og server med bagte kartofler eller brød.
Tip:
Retten kan evt. suppleres med peberfrugt i tern, og gøres mere fyldig og mættende med et par dåser kikærter, som simrer med de sidste 5 min.