-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Madskribent Marie Melchiors citronkylling
Citronkylling er en af madskribent Marie Melchiors yndlingsretter, da den er hurtig tilberedt og smager godt sommer som vinter.
6
Ingredienser
- 2 kg parteret kylling
- 4 økologiske citroner
- 4 fed hvidløg
- 3-4 rosmarinkviste
- 3-4 kviste citrontimian
- 2 spsk flydende honning
- Olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
- Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad. Skyl citronerne og skær dem i halve. Pres saften ud over kyllingestykkerne. Læg herefter de pressede citroner rundt omkring i fadet. Tag skallen af feddene og mas dem flade f.eks. med siden af en kniv, og læge dem rundt i fadet.
- Fordel rosmarin og citrontimian over kødet. Dryp honning med en ske, dryp med olivenolie og drys med havsalt. Kværn peber ud over. Sæt fadet i en 200° varm ovn. Steg kyllingen sprød og mør i 35-40 minutter.
- Få mere inspiration til lækker mad http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/
- Prøv også rodfrugtlasagne med grøn salat