-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Mælkebøttesaft
En dejlig mild saft – sommer på glas og flaske.
Ca. 1 1/4 liter koncentreret saft
Ingredienser
- ca. 100 stk. nyudsprungne mælkebøttehoveder (75-100 g)
- 1 usprøjtet citron
- 1 liter kogende vand
- 350 g sukker
- evt. konserveringsmiddel
- Skyl blomsterne grundigt og læg dem i en skål. Skær citronen i skiver og læg dem ved.
- Hæld kogende vand over og lad saften trække under låg i min. 12 timer.
- Si saften over i en gryde og tilsæt sukker.
- Kog det igennem, tilsæt evt. konserveringsmiddel og hæld saften på rengjorte flasker.
- Server saften fortyndet med 3-4 dele koldt vand eller til en festlig lejlighed: kold hvidvin.
- Saften skal opbevares i køleskab.