Mandel-appelsin småkager

Mandel-appelsin småkager

En sprød himmerigsmundfuld med mandel og appelsin - småkagerne passer rigtig fint til jul, men kan sagtens bages resten af året også - f.eks. med hakket chokolade i stedet for appelsinskallen.

Ca. 40-50 stk.

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 spsk. Dr. Oetker Ægte Bourbon vanillesukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 pose (50 g) Dr. Oetker Hakkede mandler
  • ½ bæger (50 g) Dr. Oetker Hakket appelsinskal
  • 2 æggehvider str. M/L
  • Pynt
  • Dr. Oetker Vinterkrymmel
  • Dr. Oekter Farvet dekorationsglasur

  1. Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Rør hvedemel, mandel og appelsinskal i dejen. Pisk æggehviderne stive. Rør først halvdelen af æggehviderne i dejen, og vend derefter forsigtigt resten i.
  2. Sæt dejen med teskeer som små toppe pa en bageplade med bagepapir.
  3. Sæt dem med god afstand, da de flyder en del ud under bagning.
  4. Bag kagerne ca. 10-15 min. ved 180° C, til de er lysebrune i kanten.
  5. Afkøl på bagerist og opbevar dem i kagedåse.