Mandel-appelsin småkager
En sprød himmerigsmundfuld med mandel og appelsin - småkagerne passer rigtig fint til jul, men kan sagtens bages resten af året også - f.eks. med hakket chokolade i stedet for appelsinskallen.
Ca. 40-50 stk.
Ingredienser
- 150 g smør
- 150 g sukker
- 1 spsk. Dr. Oetker Ægte Bourbon vanillesukker
- 100 g hvedemel
- 1 pose (50 g) Dr. Oetker Hakkede mandler
- ½ bæger (50 g) Dr. Oetker Hakket appelsinskal
- 2 æggehvider str. M/L
- Pynt
- Dr. Oetker Vinterkrymmel
- Dr. Oekter Farvet dekorationsglasur
- Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Rør hvedemel, mandel og appelsinskal i dejen. Pisk æggehviderne stive. Rør først halvdelen af æggehviderne i dejen, og vend derefter forsigtigt resten i.
- Sæt dejen med teskeer som små toppe pa en bageplade med bagepapir.
- Sæt dem med god afstand, da de flyder en del ud under bagning.
- Bag kagerne ca. 10-15 min. ved 180° C, til de er lysebrune i kanten.
- Afkøl på bagerist og opbevar dem i kagedåse.