Marengs med bagte rabarber
6 personer
Ingredienser
- Marengsmasse:
- 4 æggehvider
- 200 g sukker
- 1 tsk eddike
- lidt vindruekerneolie.
- Bagte rabarber:
- Seks rabarber i skiver
- 100 g rørsukker
Sådan gør du
- Vend rabarber og sukker sammen og bag i ovnen ved 175 grader i 15 minutter. Køl derefter ned.
- Pisk æggehviderne stive, kom sukkeret i 1 spsk ad gangen og pisk godt efter hver gang. Det er vigtigt, at der piskes længe, så sukkeret opløses, inden eddiken tilsættes.
- Pensl et stykke bagepapir på en bageplade med lidt olie. Med en ske formes seks margens-øer, der sættes på bagepapiret og bages i ovnen ved 120 grader i 45 minutter. Tag marengsene ud og køl dem ned.
- Når de skal serveres, tages de forsigtigt af bagepapiret og stilles på et fad. De bagte rabarber lægges ovenpå, og desserten serveres straks.