-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Mazarin med chokoladeganache
Sød og saftig mazarinbund toppet med silkeblød chokoladeganache og havsalt. Enhver chokoladeelskers drøm.
ca. 10 personer
Ingredienser
- 100 g smør
- 100 g sukker
- 100 g mandelmel
- 50 g hvedemel
- 50 g revet marcipan
- 2 æg
- 200 g chokolade
- 1 dl piskefløde
- flagesalt
- rød skovsyre
- frysetørret solbærgranulat
- brombær
sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader. Pisk smør, sukker, mandelmel, hvedemel, revet marcipan og æg sammen.
- Fordel dejen i en smurt springform ca. 22 cm i diameter – gerne med løs bund. Bag kagen i ovnen i ca. 15 min., til den er gyldenbrun.
- Hak chokoladen groft, og kom den i en skål. Lun fløden, og hæld over chokoladen. Rør rundt, indtil ganachen samler sig og får en smuk blank overflade.
- Fordel ganachen på den afkølede kage, og drys med havsalt. Stil kagen køligt mindst 4 timer eller natten over.
- Pynt kagen med skovsyre, frysetørret solbærgranulat og brombær inden servering.