Medisterpølse med sennepsmarinerede bønner
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 40 min.
- Koge/stegetid:
- ca. 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 10 personer)
- 1¼ kg god medisterpølse
- 3-4 spsk smør
- Sennepsmarinerede bønner:
- 500 g grønne bønner
- 1 dl dijonsennep
- 1 dl olivenolie
- 1 bundt bredbladet persille (hakket)
- salt og friskkværnet peber
- Tilbehør: rugbrød
- Kog medisterpølsen i letsaltet vand ca. 15 min. ved svag varme. Prik evt. skindet med en kødnål.
- Varm en pande med smør og læg pølsen på panden i en spiral.
- Brun den omhyggeligt på begge sider og steg videre ved svag varme ca. 15 min.
- Sennepsmarinerede bønner: Kog bønnerne i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe af i en si.
- Rør sennep sammen med olie og hakket persille og vend det sammen med bønnerne.
- Smag til med salt og peber.
- Servér medisterpølse med sennepsbønner og rugbrød.