Medisterpølse med sennepsmarinerede bønner

Medisterpølse med sennepsmarinerede bønner

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 40 min.
  • Koge/stegetid:
  • ca. 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 10 personer)
  • 1¼ kg god medisterpølse
  • 3-4 spsk smør
  • Sennepsmarinerede bønner:
  • 500 g grønne bønner
  • 1 dl dijonsennep
  • 1 dl olivenolie
  • 1 bundt bredbladet persille (hakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • Tilbehør: rugbrød

  1. Kog medisterpølsen i letsaltet vand ca. 15 min. ved svag varme. Prik evt. skindet med en kødnål.
  2. Varm en pande med smør og læg pølsen på panden i en spiral.
  3. Brun den omhyggeligt på begge sider og steg videre ved svag varme ca. 15 min.
  4. Sennepsmarinerede bønner: Kog bønnerne i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe af i en si.
  5. Rør sennep sammen med olie og hakket persille og vend det sammen med bønnerne.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Servér medisterpølse med sennepsbønner og rugbrød.