-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Skøn glutenfri drømmekage fra Meyers Bageri
Her spejler kokossmagen fra toppen sig ned i sandkagebasen, som vi bager med kokosmælk, mandelmel og rismel. Drømmekagen har aner i den nordvestjyske by Brovst, hvorfra den i 1960'erne bredte sig og blev allemandseje. Denne version er uden gluten og du får opskriften lige her:
8-10 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- KAGEDEJ:
- 1 vaniljestang
- 3 æg
- 225 g sukker
- 110 g mandelmel
- 75 g rismel
- 8 g glutenfrit bagepulver
- 70 g smør
- 150 g kokosmælk
- KOKOSFYLD:
- 100 g smør
- 150 g kokosmel
- 225 g brun farin
- 50 g kokosmælk
Sådan bager du glutenfri drømmekage
- KAGE:
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker
- Vend vaniljekorn, mandelmel, rismel og bagepulver i dejen, til den er jævn.
- Smelt smørret i en kasserolle, og rør kokosmælken i det smeltede smør.
- Vend blandingen i dejen.
- Fordel dejen i et smurt ovnfast fad, og forbag kagen ved 190 grader i 20 minutter
- KOKOSFYLD:
- Lav i mellemtiden fyldet ved at vende alle ingredienser sammen i en gryde og lade det koge op under konstant omrøring. Så snart det koger, er fyldet klart
- Tag kagen ud af ovnen og skru op på 220 grader.
- Fordel fyldet på kagen, oig bag den i yderligere ca. 5 minutter.
- Lad kagen køle helt af, inden du skærer i den.
PRØV OGSÅ:Meyers glutenfri fødselsdagsboller