-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Mini-paella
Nem middag med ris, rejer og krydret chorizo.
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 4-5 små, flækkede og udkernede snackpebre
- 50 g chorizo i skiver
- 2 fed knust hvidløg
- 250 g basmatiris
- 1 dåse hakkede, flåede tomater
- ca. 5 dl kogende vand
- salt, peber
- 200-250 g store, pillede rejer
- hakket persille
- spæde salater
Sådan gør du:
- Varm olien i en stor sauterepande og svits løg, peberfrugter, chorizo og hvidløg heri under omrøring et par minutter.
- Bland risene ved, rør og t
- ilsæt tomater samt kogende vand. Læg låg over og lad risene snurre i ca.12 minutter, til de er møre og har opsuget væden. Smag til med salt og peber, bland rejer og persille i og varm retten igennem, før den serveres med spæde salater.
- Energi pr. person: 420 kcal, fedt 20%, protein 21%, kulhydrat 59% protein 24%, kulhydrat 50 kcal, fedt 26%, protein 24%, kulhydrat 50%dt 26%, protein 10%, kulhydrat 64%