Mørbradbøffer med løgkompot

Mørbradbøffer med løgkompot

(4-6 personer)

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt, peber
  • 25 g smør til stegning
  • 10 g smør
  • 2 løg
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. sukker
  • 1½ dl cremefraiche 18 %
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • stegte æblebåde
  • Pynt:
  • persille

  1. Skær kødet i 3 cm bøffer. Venddem i hvedemel krydret med salt ogpeber. Brun bøfferne i gyldent smørpå en pande. steg dem herefter2½-3 min. på hver side. tag dem afpanden.
  2. Kom de 10 g smør på panden, ogsvits hakket løg, til de er bløde, udenat de tager farve. kom eddike ogsukker ved, og kog det sammen 2-3min. Vend cremefraiche i, og krydrmed salt og peber. server kompottentil bøfferne. server stegte æblebådetil, og pynt med persille.