
Mørbradbøffer med løgkompot
(4-6 personer)
Ingredienser
- 1 afpudset svinemørbrad
- 2 spsk. hvedemel
- salt, peber
- 25 g smør til stegning
- 10 g smør
- 2 løg
- 2 spsk. æbleeddike
- 2 spsk. sukker
- 1½ dl cremefraiche 18 %
- salt, peber
- Tilbehør:
- stegte æblebåde
- Pynt:
- persille
- Skær kødet i 3 cm bøffer. Venddem i hvedemel krydret med salt ogpeber. Brun bøfferne i gyldent smørpå en pande. steg dem herefter2½-3 min. på hver side. tag dem afpanden.
- Kom de 10 g smør på panden, ogsvits hakket løg, til de er bløde, udenat de tager farve. kom eddike ogsukker ved, og kog det sammen 2-3min. Vend cremefraiche i, og krydrmed salt og peber. server kompottentil bøfferne. server stegte æblebådetil, og pynt med persille.