Mørbradbøffer med svampe

Mørbradbøffer med svampe

Arbejdstid: 30 min.Stegetid: 18 min.Ikke fryse-egnet

Ingredienser

  • ca. 500 g renset svinemørbrad
  • 15 g smør
  • 250 g markchampignon
  • 125 g østershatte
  • 1-2 skalotteløg (finthakket)
  • evt. 1 lille fed hvidløg (finthakket)
  • persille (hakket)
  • salt og peber

  1. Skær mørbraden i 6 bøffer og tryk dem let flade. Krydr med salt og peber og brun dem på en pande med smør. Skru lidt ned for varmen og steg dem ca. 4 min. på hver side.
  2. Tag dem af panden og hold dem varme. Steg de rensede, udskårne svampe på panden og krydr med salt og peber.
  3. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg 3-4 min. Tilsæt persille og hæld svampene omkring kødet.