Muslinger med soltørrede tomater
Hurtig og delikat aftensmad.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 50 g soltørrede tomater
- 21/2 dl kogende vand
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2 1/2 dl hvidvin
- 1 kg grydeklare muslinger
- 1 bdt persille
- salt og peber
- Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand.
- Steg finthakket løg og hvidløg bløde og blanke i olie. Tilsæt soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
- Tilsæt de rensede muslinger, vend rundt og lad dem simre under låg 5-8 min., eller til de åbner sig.
- Tag muslingerne op, kog suppen igennem og smag til.
- Tilsæt persille og servér muslingerne i dybe tallerkner med suppen.