Muslinger med soltørrede tomater

Muslinger med soltørrede tomater

Hurtig og delikat aftensmad.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 50 g soltørrede tomater
  • 21/2 dl kogende vand
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 1/2 dl hvidvin
  • 1 kg grydeklare muslinger
  • 1 bdt persille
  • salt og peber

  1. Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand.
  2. Steg finthakket løg og hvidløg bløde og blanke i olie. Tilsæt soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
  3. Tilsæt de rensede muslinger, vend rundt og lad dem simre under låg 5-8 min., eller til de åbner sig.
  4. Tag muslingerne op, kog suppen igennem og smag til.
  5. Tilsæt persille og servér muslingerne i dybe tallerkner med suppen.