Kotelet

Nem aftensmad: Kotelet med alt godt fra haven

Sund opskrift til dig, der gerne vil tabe et par kilo

4

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter uden fedtkant a 125 g
  • salt, groftkværnet peber
  • frisk timian eller rosmarin
  • olie til stegning
  • SALAT:
  • 2-3 skoleagurker
  •  2-3 små gulerødder
  • 1 bundt radiser
  • 1-2 salatløg, evt. rødløg
  • 1 håndfuld af henholdsvis: persille, mynte og dild
  • DRESSING:
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk sennep
  • 300 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

  1. Dup kødet let og gnid det med salt, peber og timian eller rosmarin. Varm fedtstoffet på en pande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Dæmp varmen lidt og steg dem færdige − 3 minutter på hver side. Snit alle grønsagerne tyndt på langs. Du kan også bruge en grønsagsskræller til det. Bland alle grønsager og urter med den sammenpiskede dressing, der er smagt til med salt og peber. Server salaten til kødet med fuldkornsbrød.
  2. ENERGI PR. PERSON: 480 kcal, fedt 30%, protein 28%, kulhydrat 42%.