-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Nem champignonsauce
Denne champignonsauce passer f.eks. godt til en god bøf, okse- og kalvesteg, mørbradbøffer og koteletter.
4 personer
Ingredienser
- 250 g champignon
- 1 løg
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 2 dl fond eller god bouillon
- ½ tsk. paprika
- 1 dl portvin eller madeira
- 2 spsk. tomatkoncentrat
- 1 spsk. balsamicoeddike
- 1 tsk. gelé
- 1 dl fløde
- salt og peber
- evt. lidt kulør
- Pynt: hakket persille
Sådan gør du
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarte.
- Hak løget. Svits champignon og løg i smør, til champignonerne er gyldne.
- Tilsæt fond, paprika, madeira, tomatpuré, balsamico og gelé.
- Rør hvedemelet jævnt med fløden, og rør det i.
- Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring. Giv evt. saucen lidt kulør.
- Smag til med salt og peber.