Nem fiskesalat
Tager et øjeblik at lave, men holder sulten væk i lang tid.
4
Ingredienser
- 200 g røget laks
 - 300 g røget ørred/hellefisk
 - 200 g rejer, i lage
 - 4 æg, hårdkogte
 - 50 g babyspinat
 - 250 g hvidkål
 - 1 rødløg
 - 2 æbler
 - 4 spsk rapsolie – gerne med citron
 - 30 g mandler
 - frisk dild til pynt
 - tilbehør:
 - 4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses fra Netto
 - 2 skiver rugbrød
 
Sådan laver du fiskesalat:
- Skær røget laks og ørred i skiver, og hæld lagen fra rejerne.
 - Del æggene.
 - Snit hvidkålen, hak løget fint og skær æblet i grove tern.
 - Rist mandlerne på en tør pande 2-3 minutter, og lad dem køle af.
 - Bland det hele i en skål, og hæld olien over.
 - Anret fiskesalaten på tallerkener, drys med salt og peber og pynt med nødder.
 - Rist rugbrødet, og skær det i stave. Servér sammen med pesto til salaten.
 - 600 kcal
 - FÅ mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/
 
        
        
            PRØV OGSÅ makrel med rug og kål