Nem og sund 'hverdagskylling'
Næringsindhold
- Energi pr. person:590 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:53 %
4
Ingredienser
- 2½ dl perlespelt
- 4 store kyllingebryster a 125 g
- salt, peber
- 3 tsk olivenolie
- en håndfuld frisk basilikum
- 1 bdt snittede forårsløg
- 1 bakke babyspinat
- 150 g fintsnittede sukkerærter
- evt. lime
- 200 foccaciabrød.
Sådan gør du
- Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm.
- Drys kyllingekødet med salt og peber og steg det i halvdelen af olien ca. 4 minutter på hver side og vend rundhåndet med basilikum til sidst. Tag kødet op, hold det varmt og steg derefter hurtigt forårsløg, spinat og sukkerærter i den resterende olie. Krydr med salt og peber, bland grøntsagerne med den kogte perlespelt og anret kødet ovenpå. Servér med brød og evt. halverede limefrugter.