Nemt i april

Nemt i april

Nemt i aprilI april kan vi for alvor begynde at smage foråret i sæsonens friske råvarer. Prøv disse enkle hverdagsretter, eller server månedens nemme snack til påskefrokosten.

Citronspaghetti med vagtelæg

‘Påskemiddag light‘ – enkelt og velsmagende!

Tid: ca. 20 min.

(4 pers.)

300 g spaghetti

8 vagtelæg

reven skal af 2 økologiske citroner

2 spsk. citronolie

50 g reven parmesanost

1 dåse sardiner eller ansjoser, skind-

og benfri

1 potte brøndkarse

1.

Kog spaghetti som anvist på emballagen, og afdryp.

2.

Kog æggene i ca. 2 min. Pil æggene, og halver.

3.

Vend spaghetti med reven citronskal, citronolie, parmesanost og sardiner. Top med vagtelæg og brøndkarse.

Indisk lammegryde med rabarber Månedens nemme snack:

Krydderurtesalt