Nemt i april
Nemt i aprilI april kan vi for alvor begynde at smage foråret i sæsonens friske råvarer. Prøv disse enkle hverdagsretter, eller server månedens nemme snack til påskefrokosten.
Citronspaghetti med vagtelæg
‘Påskemiddag light‘ – enkelt og velsmagende!
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
300 g spaghetti
8 vagtelæg
reven skal af 2 økologiske citroner
2 spsk. citronolie
50 g reven parmesanost
1 dåse sardiner eller ansjoser, skind-
og benfri
1 potte brøndkarse
Annonse
1.
Kog spaghetti som anvist på emballagen, og afdryp.
2.
Kog æggene i ca. 2 min. Pil æggene, og halver.
3.
Vend spaghetti med reven citronskal, citronolie, parmesanost og sardiner. Top med vagtelæg og brøndkarse.
Indisk lammegryde med rabarber Månedens nemme snack:Krydderurtesalt