-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Nuddelsuppe med rejer
3
Total:25 minutter
Ingredienser
- 125 g nudler – gerne Sobanudler
- 2 gulerødder
- ½ porre
- 1 bundt forårsløg
- 12-16 tigerrejer
- 1,2 l hønsebouillon
- 1 stængel citrongræs, fintsnittet
- 1 spsk ingefær, revet
- 1½ tsk chili, skåret i tynde skiver
- salt
- ½-1 lime, saften heraf
- 1 spsk Fish Sauce
- evt lidt ekstra chili eller ingefær.
- Tilbehør: Frisk koriander og chiliolie og evt. en ekstra portion kogte nudler.
- Kog nudlerne i vand med salt efter anvisningen på emballagen og afkøl dem i koldt vand.
- Snit gulerødderne og porre i strimler og snit forårsløgene i mindre stykker på skrå.
- Pil skallen af tigerrejerne og giv dem et snit på oversiden. Fjern den sorte streng og kassér den.
- Bring hønsebouillon til kogepunktet og tilsæt fintsnittet citrongræs, ingefær og chili og lad det koge 4-5 min. Tilsæt nu gulerødder, porre og rejer, og kog suppen 7-8 min til rejerne er færdige og grøntsagerne er let kogte, men stadig med bid. Kom de kogte nudler i suppen, varm igennem og krydr suppen med salt, limesaft, fintsnittet forårsløg, fiskesauce og evt. lidt ekstra chili eller ingefær.
- Servér suppen med frisk koriander og lidt chiliolie, og evt. med ekstra nudler til.