Nudelsalat med roastbeef og ferskner

Nudelsalat med roastbeef og ferskner

Ingredienser

  • (4 personer)
  • 100 g glasnudler
  • 300 g roastbeef
  • grøn salat
  • 4 ferskner eller
  • nektariner
  • frisk koriander
  • Dressing:
  • 1 fed hvidløg
  • 10 g ingefær
  • 1 chili
  • 2 spsk soja
  • 3 spsk limesaft
  • 1 spsk honning eller
  • sirup
  • salt og peber

  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
  2. Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
  3. Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
  4. Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
  5. Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.