Nudelsalat med roastbeef og ferskner
Ingredienser
- (4 personer)
- 100 g glasnudler
- 300 g roastbeef
- grøn salat
- 4 ferskner eller
- nektariner
- frisk koriander
- Dressing:
- 1 fed hvidløg
- 10 g ingefær
- 1 chili
- 2 spsk soja
- 3 spsk limesaft
- 1 spsk honning eller
- sirup
- salt og peber
- Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
- Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
- Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
- Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
- Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.