-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Ølandsboller med surdej
At bruge surdej er det hele værd, for konsistens og smag rykker op i luksusklassen. Prøv bare disse fantastiske ølandsboller, der smager himmelsk og er dejligt sprøde.
15 stk.
Total:18 minutter
Ingredienser
- 150 g surdej (se boks nederst))
- 3 dl vand
- 1½ tsk. salt
- 150 g fuldkornsølandshvedemel eller anden fuldkornshvedemel
- ca. 350 g ølandshvedemel eller anden hvedemel
Desuden:
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 2-3 spsk. sesamfrø eller birkes
Sådan gør du:
- Udrør surdej i vandet, og rør de øvrige ingredienser i.
- Ælt dejen grundigt sammen, til den er smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 3 timer.
- Form 15 boller af dejen. Lad dem efterhæve ca. 1 time under et rent klæde. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
- Bag bollerne ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.