-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Spicy oksekødssalat med asiatiske urter, peanuts og nam jim dressing
4
Ingredienser
- 400 g oksefilet
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 12 grønne asparges
- 4 forårsløg
- ¼ bundt mynte
- 2 stængler thaiselleri (kan udelades)
- 1 dl saltede peanuts
- Nam jim dressing: *
- 2 røde chilier
- 1 fed hvidløg
- 3 korianderrødder
- 25 g palmesukker/rørsukker
- 2 lime, saften deraf
- 2 spsk fiskesauce
Sådan laver du salaten
- 1. Hak chili, hvidløg og korianderrødder groft, og stød disse ingredienser i en morter sammen sukker, limesaft og fiskesauce – eller blend disse ingredienser groft.
- 2. Steg kødet på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side. Lad kødet hvile i 4-5 minutter, inden det skæres i skiver.
- 3. Kog aspargesene i 2 minutter, og skær dem i mindre stykker.
- 4. Snit forårsløg fint, og pluk mynte og thaiselleri groft. Bland det hele sammen, lige før salaten serveres og drys til sidst med peanuts.
- *Hvis du ikke ønsker at dressingen skal være mindre stærk, kan du evt. fjerne kernerne på chilien.