Omelet med laks, persille og kikærter
4
Ingredienser
- 2 laksebøffer
 - smør til stegning
 - 6 æg
 - 75 g kikærter, opblødt og kogt i 1 time(kan også købes på dåse)
 - 1 løg, finthakket
 - havsalt og peber
 - 1 bundt persille
 
Sådan laver du omelet
- Steg laksebøfferne på en pande i smør, så de stadig er rosa i midten. Pil kødet fra hinanden, og læg det til side. Pisk æggene godt sammen, og hak kikærterne. Bland alle ingredienserne, undtagen persille, i æggemassen, og kom den på en pande med smør for svag varme, til den har sat sig. Det er, når den ser færdig ud på toppen. Pynt med persille til sidst.
 - Tip:
 - Hvis du synes, at laks er lidt mærkeligt at spise til morgenmad, så lav den uden. Du vil alligevel mærke, at det er en god start på dagen.