Æbler med chokolade-nøddecreme
SPONSORERET indhold

Æbler med chokolade-nøddecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav din egen nøddecreme. Den minder lidt om Nutella og ungerne elsker den!

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
31. okt. 2013 | Mad | ALT for damerne

Ingredienser

1 glas
150 g hasselnødder
60 g honning
80 g blødt smør
3 spsk kakaopulver
Gode æbler til servering

Sådan gør du:

Rist hasselnødderne i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader til skallen kan løsnes. Nulr skallerne af, f.eks. ved at lægge nødderne i et viskestykke og "rulle" dem heri. Blend de afskallede nødder helt fint i en blender, foodprocessor eller kaffekværn. Du kan også hakke dem helt fint med en skarp kniv. Rør nødderne sammen med honning, smør og kakao.

Nyd nøddecremen som dip til efterårets syrlige, friskhøstede æbler i skiver.

PRØV OGSÅ: Grove vafler med kanel

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter