Appelsin-ispinde
SPONSORERET indhold

Appelsin-ispinde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ispinde for voksne - appelsin med frisk pift af ingefær.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
04. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til ca. 6-8 isforme.
2½ dl vand
2½ dl rørsukker
saften af ½ citron
1 moden mango skåret i små stykker
5 dl appelsinsaft
½ tsk revet ingefær
75 g mørk chokolade.

Sådan gør du:

Kom sukker og vand i en gryde og giv det et opkog, til sukkeret er smeltet. Tag sukkerlagen af varmen og køl den af. Blend sukkerlagen med citronsaft, mango, appelsinsaft og ingefær. Hæld isen i forme, stik ispinde i og sæt i fryseren 4-5 timer.

Hak chokoladen og smelt det i en skål over vandbad.

Dyp isformen i varmt vand, så isene løsner sig. Dyp appelsin-ispindene i smeltet chokolade og server straks. Eller læg dem i fryseren på en bakke med bagepapir, hvis de først skal spises senere.


PRØV OGSÅ: Hindbæris

Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk