Opskrift på gulerodskage
SPONSORERET indhold

Bag en nem & lækker gulerodskage

Der findes ikke noget ret meget bedre end en skøn svampet gulerodskage med masser af lækker frosting på toppen. Og der er virkelig mange gode opskrifter at vælge imellem derude, men bagermester Lennart Ribers fra Nordisk Brødhus' lækre opskrift på gulerodskage overtrumfer dem alle. Få opskriften på den lækre gulerodskage her:

08. mar. 2022 | Opskrift | BoligLiv
En god og nem gulerodskage, der smager vidunderligt ✨


GULERODSKAGE
4 æg
300 g brun farin
280 g økologisk hvedemel
1 vaniljestang
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 tsk. kanel
400 g revet gulerod
2½ dl smeltet smør

Frosting:
200 g flødeost
130 g blødt smør
150 g flormelis
½ vaniljestang
skal af en ubehandlet citron

  1. Pisk æg og farin til en luftig masse.
  2. Bland alle andre ingredienser undtagen smørret i en skål.
  3. Vend æggemassen med de andre ingredienser, og rør smørret i til sidst. Kom dejen i en smurt form, og bag kagen ved 185 grader i ca. 30-40 minutter.
  4. Bland alle ingredienser til frosting sammen, og pisk, til massen er flot, hvid og cremet.
  5. Smør frosting på den afkølede kage.

Anbefalet til dig